Waldner_Gold.jpg&width=280&height=500

Donic J.O. Waldner Gold

Ruotsalaisen legenda Jan-Ove Waldnerin 1992 Olympiavoiton kunniaksi julkaistu huippulaadukas hyökkäysrunko.
Runko koostu seitsemästä kerroksesta, joista viisi on puuta ja kaksi hiilikuitua. Hiilikuitulevyt on sijoitettu syvälle rungon sisustaan, jolloin rungon ydin on todella jäykkä ja puinen pinta..
Hinta: 159.90 €
DONIC-blade-original_no1-web.jpg&width=280&height=500

Donic Original No. 1

Donic Original No 1 on todella laadukas nopea hyökkäysrunko. Ensiluokkaisista puumateriaaleista sekä kahdesta kovasta hiilikuitulevystä koostuva 7-kerroksinen runko on melko nopea ja jäykkä, mutta kuitenkin hämmästyttävän hyvin kontrolloitu.
Donicin nopeusluokitus rungolle on OFF / OFF-. Painoa rungolla..
Hinta: 99.90 €
Persson_powerplay_senso_v1.jpg&width=280&height=500

DONIC Persson Powerplay Senso V1

Jörgen Perssonin, ruotsalaisen legendan, nimikkorunko. Ruotsissa valmistettu 7-kerroksinen puinen hyökkäysrunko, johon on lisätty kaksi ohutta värinää vaimentavaa Donic Senso vaimennuskalvoa. Näin pelaaja voi säilyttää puurungon fiiliksen, mutta nauttia hiilikuiturungon värähtämättömyydestä.
Vaikka..
Hinta: 54.90 €
Waldner_Allplay.jpg&width=280&height=500

Donic Waldner Allplay

Donic Waldner Allplay on klassinen puusta valmistettu allround-runko. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä rungoista, eikä syyttä. Waldner Allplayn pelituntuma ja hallittavuus ovat erinomaisella tasolla, joten pelaaminen sujuu helposti ja vaivattomasti. Edullinen hinta yhdistyy korkeaan laatuun..
Hinta: 44.90 €
Appelgren_Allplay.jpg&width=280&height=500

DONIC Appelgren Allplay

DONIC Appelgren Allplay on legendaarinen allround-runko, jonka kontrolliominaisuudet ovat vertaansa vailla. Tällä rungolla pallo on helppo lyödä varmasti pöytään.
Viidestä puukerroksesta koostuva runko soveltuu loistavasti vasta-alkajille, mutta myös kokeneemmille pelaajille, jotka tahtovat rungoltaan..
Hinta: 44.90 €
Waldner_Youngstar.jpg&width=280&height=500

DONIC Waldner Youngstar

DONIC Waldner Youngstar on suunniteltu nuorille pelaajanaluille, joille tavallisen runko tuntuu liian raskaalta ja varsi suurelta. Waldner Youngstarin varsi onkin huomattavasti tavallista ohuempi, joten pienempikin käsi saa siitä hyvän otteen. Runko on lisäksi todella kevyt. Ominaisuuksiltaan Waldner..
Hinta: 29.90 €
Persson_Power_AR.jpg&width=280&height=500

Donic Persson Power AR

Donic Persson Power AR on hieman tavallista allround-runkoa nopeampi, luokitukseltaan ALL+. Runko asettuu näin perinteisten allround- ja offensive- runkojen välimaastoon poimien kummankin hyviä puolia. Lopputuloksena saadaan poikkeuksellinen nopea allround-runko, jossa on kuitenkin hyökkäysrunkoja selvästi..
Hinta: 54.90 €
Waldner_Carbon_Senso.jpg&width=280&height=500

DONIC Waldner Senso Carbon

DONIC Waldner Senso Carbon on maltillisen nopea viidestä puu- ja kahdesta hiilikuitukerroksesta koostuva hyökkäysrunko. Rungon puuosat ovat ominaisuuksiltaan melko suoraan allround-rungoista tuttuja, minkä vuoksi Waldner Senso Carbonissa onkin erinomainen tuntuma. Välissä olevat hiilikuitukerrokset sen..
Hinta: 69.90 €
Alligator_Combi.jpg&width=280&height=500

DONIC Alligator Combi

DONIC Alligator Combi on viidestä puukerroksesta valmistettu runko, jonka erikoisuus piilee siinä, että lavan eri puolilla on erilaiset ominaisuudet: toinen puoli on nopea ja toinen puoli hidas. 
Alligator Combin nopeuserot johtuvat siitä, että rungon toinen puoli on päällystetty kovilla ja toinen pehmeillä..
Hinta: 44.90 €
Waldner_Dotec_AR.jpg&width=280&height=500

DONIC Waldner Dotec AR

DONIC Waldner Dotec AR on ergonomisella varrella varustettu allround-runko. Korkkipuulla pinnoitettu kahva istuu todella mukavasti käteen! Saatavilla on erikseen mallit vasen- ja oikeakätisille. Nopeudeltaan runko on ALL+ tasoa, eli hieman perinteistä allroundia nopeampi.
Valmistajan ilmoittama keskimääräinen..
Hinta: 69.90 €