koki_niwa_zc.jpg&width=280&height=500

Koki Niwa ZC

Victas Koki Niwa ZC on Japanissa valmistettu ja yhdessä legendaarisen Koki Niwan kanssa suunniteltu nopea OFF+ hyökkäysrunko. Zexion-hiilikuitulevyt on asetettu heti uloimman puukerroksen alapuolelle, mikä tekee rungon pinnasta kovan ja jäykän, mutta luo samalla suuren ja tasaisen sweet spot -alueen..
Hinta: 249.90 €
Victas_Liam_Pitchford.jpg&width=280&height=500

Victas Liam Pitchford

Englannin supertähden Liam Pitchfordin käyttämä nopea hyökkäysrunko on todellinen laatutuote. Heti uloimpien puukerrosten alle asetetut elastiset hiilikuitukerrokset tuovat peliin todella paljon nopeutta ja räjähtävyyttä. Runko sopiikin parhaiten taitavalle ja aggressiiviselle hyökkäyspelaajalle.
Rungon..
Hinta: 199.90 €
Victas_Koki_Niwa.jpg&width=280&height=500

Victas Koki Niwa

Victas Koki Niwa on nimensä mukaisesti japanilaisen huippupelaaja Koki Niwan käyttämä runko. Rungon ydin on lujaa kevlaria, joka tuo runkoon todella jäykän ja voimakkaan sisustan. Pinnalla olevat pehmeämmät kuidut puolestaan tuovat hyvää pallotuntumaa ja kontrollia. Victas Koki Niwa sopii parhaiten..
Hinta: 199.90 €
Victas_Koki_Niwa_Wood.jpg&width=280&height=500

Victas Koki Niwa Wood

Victas Koki Niwa Wood on nopea 7-kerroksinen puurunko. Parhaimmillaan runko on yhdessä kovien kumien kanssa pöydän läheltä tapahtuvassa aktiivisessa hyökkäyspelissä. Huolella valitut puuviilut takaavat äärimmäisen laadukkaan tuotteen ja pelikokemuksen. Mukana rungon kehittämisessä on ollut Japanin tähtipelaaja..
Hinta: 139.90 €
Victas_ZX-GEAR-IN.png&width=280&height=500

Victas ZX-Gear In

Victasin uutuusrungon erikoisuutena toimii Japanissa kehitetty uusi elastinen Zexion-hiilikuitu. Suoraan rungon ytimeen sijoitettu Zexion-kerros tuo hyvän puurungon tuntuman ja ison sweet spotin, mutta kuitenkin räjähtävän nopeuden.
Kovan puun ja joustavan hiilikuidun sekoitus tuo peliin vauhtia ja..
Hinta: 149.90 €
Victas_ZX-GEAR-OUT.png&width=280&height=500

Victas ZX-Gear Out

Victasin uutuusrungon erikoisuutena toimii Japanissa kehitetty uusi elastinen Zexion-hiilikuitu. Suoraan rungon pintaviilun alle sijoitettu Zexion-kerros tekee rungosta räjähtävän nopean, mutta elastisuutensa takia myös hämmästyttävän hyvin kontrolloidun.
Kovan puun ja joustavan hiilikuidun sekoitus..
Hinta: 149.90 €
Fire_Fall_FC.png&width=280&height=500

Victas Fire Fall FC

Victas Fire Fall FC on todella laadukas hyökkäysrunko. Rungossa on käytetty tavallista pehmeämpää hiilikuitua, mikä parantaa rungon kontrollia ja tekee siitä hieman muita Victasin hyökkäysrunkoja hitaamman ja helpommin käsiteltävän.
Fire Fall FC on parhaimmillaan hyvää hallittavuutta arvostavien hyökkäyspelaajien..
Hinta: 99.90 €
euro_classic_all__fl.jpg&width=280&height=500

Victas Euro Classic ALL+

Victas Euro Classic ALL+ on mainio allround-runko, jolla hyvää kontrollia tavoittelevan pelaajan on helppo saada pallo haluamaansa paikkaan varmasti ja tarkasti. Viisikerroksinen puurunko painaa vain hieman yli 70 grammaa ja laadukkaasti viimeistelty kovera varsi tuntuu kädessä todella miellyttävältä..
Hinta: 34.90 €
black_balsa5.0_fl.jpg&width=280&height=500

Victas Black Balsa 5.0

Victas Black Balsa 5.0 on nopeudeltaan all+ / off- runko, joka sopii erinomaisesti hyvin hallittuun hyökkäyspeliin. Parhaimmillaan runko on yläkierteisessä spinnipelissä melko lähellä pöytää, mutta myös alakierre ja blokeeraus toimii mainiosti.
Runko koostuu kahdesta hiilikuitu- ja kolmesta puukerroksesta..
Hinta: 64.90 €
Victas_Koji_Matsushita_OFF.jpg&width=280&height=500

Victas Koji Matsushita Offensive

Victas Koji Matsushita Offensive on modernin ajan puolustusrunko, jossa hyvän hallittavuuden lisäksi on myös potkua koviin hyökkäyslyönteihin. 5-kerroksisen puurungon uloimmat kerrokset ovat todella lujia ja tuovat koviin lyönteihin räjähtävyyttä, kun taas sisemmät pehmeät kerrokset mahdollistavat puolustuspelissä..
Hinta: 139.90 €
Koji_Matsushita_Special.png&width=280&height=500

Victas Koji Matsushita Special

Victas Koji Matsushita Special on puolustuspeliin suunniteltu huippurunko. Nopeudeltaan ja kontrolliltaan se sijoittuu Koji Matsushita -sarjan Defensive & Offensive -mallien väliin saaden näin nopeusluokitukseksi allroundin.
Matsushita Specialissa säilyy hitaan Defensive -mallin miellyttävä pehmeys..
Hinta: 139.90 €
Victas_Koji_Matsushita_DEF.jpg&width=280&height=500

Victas Koji Matsushita Defensive

Victas Koji Matsushita Defensive on todella laadukas puolustusrunko, jonka suunnittelusta on vastannut itse ex-huippupelaaja Matsushita. Viidestä puukerroksesta valmistettu isolapainen runko on äärimmäisen hyvin kontrolloitu ja tuntuma palloon on mainio. Rungon omimaisuudet eivät kuitenkaan rajoitu vaan..
Hinta: 139.90 €