cornilleau-gatien-absolum-offplus.jpg&width=280&height=500

Cornilleau Gatien Absolum Off+

Cornilleaun Gatien Absolum Off+ on todella nopea 7-kerroksinen hyökkäysrunko. Runko on Ruotsissa käsityönä valmistettu ja siihen on käytetty todella lujaa ja näyttävää eebenpuuta. Nopeudestaan huolimatta Absolum Off+ tarjoaa myös todella hyvän tuntuman ja kontrollin. Absolum Off+ on myös Riku Aution..
Hinta: 119.00 €
Hinotec_Off.jpg&width=280&height=500

Cornilleau Hinotec OFF

Hinotec OFF on nopeudeltaan maltillinen hyökkäysrunko, joka soveltuu kontrollia arvostaville hyökkäävän pöytätenniksen ystäville. Runko mahdollistaa kovat ja tehokkaat lyönnit, mutta myös varman puolustus- ja vastaanottopelin. Rungon uloimmat kerrokset on valmistettu japanilaisesta hinoki-puusta. Rungon..
Hinta: 59.00 €
Cornilleau_Hinotec_All.jpg&width=280&height=500

Cornilleau Hinotec ALL+

Cornilleaun Hinotec All+ sopii mainiosti pelaajille, jotka arvostavat rungossaan erityisesti hyvää kontrollia. Rungon uloimmat pinnat on valmistettu japanilaisesta hinoki-puusta, joka onkin saanut monilta pelaajilta suurta kiitosta hyvän tuntumansa vuoksi. Hinotec All+ tuo peliisi vauhtia ja kontrollia..
Hinta: 45.00 €
Aero_Off_Plus_Soft_Carbon.jpg&width=280&height=500

Cornilleau Aero OFF+ Soft Carbon

Aero OFF+ Soft Carbon on todella nopea 5-kerroksinen runko. Tämä markkinoiden luultavasti kevyin hiilikuiturunko sopii mainiosti kovan lyöntikovuuden hyökkäyspelaajille. Aero OFF+ Soft Carbon on sponsoripelaaja Riku Aution runkovalinta. Valmistajan ilmoittama paino: 75g Avaa rungon englanninkielinen..
Hinta: 69.00 €