Alnade.jpg&width=280&height=500

Yasaka Alnade

Alnade on Yasakan nopea hiilikuiturunko, johon on otettu paljon vaikutteita suosituista japanilaisista hyökkäysrungoista. Alnade koostuu kahden hiilikuitukerroksen lisäksi viidestä puukerroksesta. Nopeuden takeena on erityinen polyamidi-hiilikuitu (PA carbon), joka on tavallista hiilikuitua lujempaa..
Hinta: 99.90 € 119.90 €
Liner_II.jpg&width=280&height=500

Stiga Liner II

Liner II on kevyt ja hyvin pehmustettu, joten tossu tuntuu jalassa erittäin mukavalta. Venyvästä polyesterista sekä keinonahasta valmistettu tossu hengittää hyvin ja on myös todella kestävä. Luonnonkumista valmistettu pohja puolestaan takaa hyvän pidon kaikille pelialustoille.
Hinta: 64.90 € 85.00 €
Victas_TripleDouble.jpg&width=280&height=500

Victas Triple Double Extra

Victas Triple Double Extra on TODELLA tahmainen kiinatyyppinen kitkakumi. Victasin kumi ei kuitenkaan ole aivan perinteinen kiinakumi, sillä pallo myös pomppaa kumista jonkin verran, kovasta sienestä huolimatta.
Triple Double Extran ylivoimaisia vahvuuksia ovat kaikki kierrelyönnit syötöstä ja syötönpalautuksista..
Hinta: 49.90 € 54.90 €
Symmetry.jpg&width=280&height=500

Stiga Symmetry

Symmetry on Stigan uusin ja nopein hyökkäysnäppyläkumi. Sisäänrakennetulla tuoreliimaefektillä varusteltu keskikova sieni tuo kumiin huomattavan määrän nopeutta, kun taas vartavasten muovipalloille suunnitellut näppylät mahdollistavat lyöntien kierteisyyden.
Symmetry on nopea ja kitkainen lyhytnäppyläkumi..
Hinta: 39.90 € 47.00 €