Rakza-XX.jpg&width=280&height=500

Yasaka Rakza XX

Suosittu Rakza kumisarja on saanut uuden jäsenen. Kesällä 2023 julkaistu Rakza XX on nopea hyökkäyskumi moderniin hyökkäävään pöytätennikseen.
Melko kova ja ilmakuplien täyttämä sienikumi on todellinen katapultti. Pallon osuessa ja upotessa kumiin, sieni joustaa mukavasti juuri ilmakuplien ansiosta..
Hinta: 59.90 €
Rakza_7.jpg&width=280&height=500

Yasaka Rakza 7

Yasaka Rakza 7 on keskikova kierteinen hyökkäyskumi, jossa nopeus ja kontrolli kohtaavat hyvässä tasapainossa. Rakza seiskalla monipuolinen pöytätennis sujuu mainiosti, sillä erinomaisesta kontrollistaan huolimatta myös kovat hyökkäyslyönnit onnistuvat.
Erinomainen valinta hyökkäyspelaajalle, joka maksimaalisen..
Hinta: 48.90 €
Rakza_7_soft.jpg&width=280&height=500

Yasaka Rakza 7 Soft

Rakza 7 Soft on suositun Rakza 7 kumin pehmeämpi versio. Pintakumi on kummassakin samanlainen, mutta uuden pehmeämmän sienikumin takia Rakza 7 Soft on hitaampi ja paremmin kontrolloitavissa.
Pehmeä sienikumi tuo lyönteihin mukavan kaarevan lentoradan, joka helpottaa pelaamista huomattavan paljon. Rakza..
Hinta: 48.90 €
Rakza_X.jpg&width=280&height=500

Yasaka Rakza X

Yasaka Rakza X on keskikova hyökkäyskumi. Kumi on hyvin nopea, mutta parhaat ominaisuudet tulevat kuitenkin esiin kierteen muodossa. Uusi Yasakan kehittämä NSS-teknologia pitää huolen, ettei pintakumin kitka taatusti lopu kesken.
Nopea sieni ja hyvin hallittava kierteinen pintakumi muodostavat yhdessä..
Hinta: 54.90 €
Rakza_X_Soft.jpg&width=280&height=500

Yasaka Rakza X Soft

Yasaka Rakza X Soft on pehmeä hyökkäyskumi erinomaisella kierteellä. Kumissa käytetään samaa pintakumia, kuin nopeammassa Rakza X:ssä, mutta sienikumi on selvästi pehmeämpi. X Soft on siis huomattavasti hitaampi ja kontrolloidumpi. Erinomainen kierre ja korkea kontrolli saavat yhdessä aikaan erinoimaisen..
Hinta: 54.90 €
Rakza-Z.jpg&width=280&height=500

Yasaka Rakza Z

Rakza Z on Yasakan suositun Rakza-kumisarjan uusin tulokas. Z-versiossa todella kitkainen pintakumi on yhdistetty aiempaa kovempaan sienikumiin, jolloin lopputuloksena on hyvin nopea ja kierteinen hyökkäyskumi. Rakza Z sopii parhaiten taitaville hyökkäyspelaajille, joiden peli perustuu lähtökohtaisesti..
Hinta: 54.90 €
Rakza-Z-Hard.jpg&width=280&height=500

Yasaka Rakza Z Extra Hard

Rakza Z on Yasakan suositun Rakza-kumisarjan uusin tulokas. Z-versiossa todella kitkainen pintakumi on yhdistetty aiempaa kovempaan sienikumiin, jolloin lopputuloksena on hyvin nopea ja kierteinen hyökkäyskumi.
Rakza Z sopii parhaiten taitaville hyökkäyspelaajille, joiden peli perustuu lähtökohtaisesti..
Hinta: 54.90 €
Rakza_9.jpg&width=280&height=500

Yasaka Rakza 9

Rakza 9 on Yasakan nopein kumi. Melko kovalla sienellä ja sisäänrakennetulla tuoreliimaefektillä varusteltu kumi soveltuu mainiosti hyökkäävään ja suoraviivaiseen peliin. Rakza kumeista monta erilaista mallia. Yasakan promovideo tuo esiin eri versioiden suurimpia eroja ja pyrkii auttamaan oikean kumin..
Hinta: 54.90 €
Rakza-PO.jpg&width=280&height=500

Yasaka Rakza PO

Yasakan Rakza kumisarjaan on nyt saapunut myös hyökkäysnäppylä. Rakza PO on nopea ja kierteinen lyhytnäppyläkumi, joka soveltuu erinomaisesti kovaan hyökkäyspeliin, mutta on myös omiaan hämmentämään vastustajan peliä ikävillä palautuksilla. Yksi kumin parhaista puolista on myös sen kestävyys, sillä näppylät..
Hinta: 48.90 €
Mark_V.jpg&width=280&height=500

Yasaka Mark V

Yasakan Mark V on yksi pöytätennishistorian tunnetuimmista ja suosituimmista kumeista. Kumista on yhteensä viittä eri paksuutta, joten Mark V soveltuukin todella hyvin kaikenlaisille pelityyleille. Ohuimmat kumit sopivat hyvin niin aloittelijoille kuin muuten vain hyvää kontrollia arvostaville pelureille..
Hinta: 39.90 €