Cybershape_Allround_Classic.jpg&width=280&height=500

Stiga Allround Classic Cybershape

Klassikkojen klassikko nyt uudessa paketissa. Cybershape -muoto tuo Allround Classicin 2020-luvulle parempana kuin koskaan. Huippukontrolli, jättimäinen sweet spot, tyylikäs ulkoasua - eikä maksakaan maltaita.
Yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista rungoista toimii edelleen. Paras mahdollinen vaihtoehto..
Hinta: 74.90 €
Cybershape_Clipper.jpg&width=280&height=500

Stiga Clipper Cybershape

Legendaarinen Stiga Clipper Wood sai uuden ulkoasun! Stigan Cybershape -muoto tuo runkoon entistä laajemman sweet spotin, eli ihanteellisen osumakohdan alueen. Uudella kuusikulmaisella muodolla säilytät kaikki perinteisen rungon hyvät puolet, mutta saat lisäksi mukaan aiempaa paremman tuntuman.
Clipper..
Hinta: 94.90 €
Cybershape_Wood.jpg&width=280&height=500

Stiga Cybershape Wood

Stiga Cybershape on innovatiivinen ja täysin uudenlainen runko. Muotokieli eroaa perinteisestä pingismailasta huomattavasti ja Cybershapen kulmikas lapa kääntää taatusti katseita sekä herättää huomiota! Uuden muodon tarkoitus ei ole kuitenkaan vain olla visuaalinen uudistus, vaan myös tuoda pelaajalle..
Hinta: 129.90 €
Cybershape_Master_Four.jpg&width=280&height=500

Stiga Cybershape

Stiga Cybershape on innovatiivinen ja täysin uudenlainen runko. Muotokieli eroaa perinteisestä pingismailasta huomattavasti ja Cybershapen kulmikas lapa kääntää taatusti katseita sekä herättää huomiota! Uuden muodon tarkoitus ei ole kuitenkaan vain olla visuaalinen uudistus, vaan myös tuoda pelaajalle..
Hinta: 219.90 €
Allround_Classic_.jpg&width=280&height=500

Stiga Allround Classic

Yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista rungoista toimii edelleen. Paras mahdollinen vaihtoehto uudelle pelaajalle, joka tarvitsee ensimmäisen kilpamailansa. Allround Classic antaa kontrollia ja nopeutta juuri oikeassa suhteessa mahdollistaen näin monipuolisen pelaamisen kaikissa tilanteissa. Sopii..
Hinta: 49.90 €
Inspira_Hybrid_Carbon.jpg&width=280&height=500

Stiga Inspira Hybrid Carbon

Suositun Stiga Inspira rungon jälkeläinen Inspira Hybrid Carbon tarjoaa alkuperäisestä Inspirasta tutun designin, mutta samalla paljon uutta. Stigan ainutlaatuinen Hybrid Carbon -hiilikuitusekoite tarjoaa pelaajalle erinomaisen tuntuman säilyttäen samalla räjähtävän nopeuden. Hiilikuitukerrokset sijaitsevat..
Hinta: 209.90 €
Nostalgic_Allround.jpg&width=280&height=500

Stiga Nostalgic Allround

Stiga Nostalgic Allround on hieman nopeutettu versio supersuositusta Stiga Allround Classicista. Runkojen sisäkerrokset ovat identtiset, mutta Nostalgic Allroundin pinta on päällystetty kovalla puulla, mikä tuo lyönteihin selvästi lisää potkua. Pehmeä sisus kuitenkin säilyttää hyvän allround-kontrollin..
Hinta: 79.90 €
Offensive_Classic_.jpg&width=280&height=500

Stiga Offensive Classic

Perinteinen hyökkäysrunko perinteiseen hyökkäyspeliin. Offensive Classic mahdollistaa monipuolisen hyökkäyspelin antamalla lyönteihisi lisää potkua, muttei kuitenkaan poistamalla kontrollia. Sopii loistavasti pelaajalle, jolle allround rungot tuntuvat liian hitailta ja muut hyökkäysrungot liian nopeilta..
Hinta: 59.90 €
Clipper_Wood_.jpg&width=280&height=500

Stiga Clipper Wood

Clipper on ollut jo vuosia yksi maailman suosituimmista rungoista. Kärkipainoinen ja nopea puurunko tekee hyökkäyspelistä todella vauhdikasta, mutta samalla kuitenkin säilyttäen Stigan puurungoista tutun tuntuman. Clipper on erinomainen vaihtoehto pelaajille, joille allround-rungot tuntuvat hitailta..
Hinta: 69.90 €
Energy_Wood.jpg&width=280&height=500

Stiga Energy Wood WRB V2

Stiga Energy Wood oli vuosituhannen vaihteessa yksi suosituimmista mailarungoista ja nyt tämä legendaarinen puurunko on saanut päivitetyn uusintapainoksen.
Viidestä puukerroksesta koostuva ALL+ / OFF- nopeusluokituksen runko on erinomainen valinta pelaajalle, joka kaipaa rungolta hieman perinteistä..
Hinta: 79.90 €
Clipper_CR_WRB.jpg&width=280&height=500

Stiga Clipper CR WRB

Stiga Clipper CR WRB on perinteisen Clipperin nopeutettu versio. Rungoin uloimpia kerroksia on erikseen lujitettu, joten rungon pinta on todella kova ja sitä myöden kokonaisuus varsin nopea. Sisemmät pehmeämmät kerrokset kuitenkin takaavat, että runko säilyttää erinoimaisen tuntuman kasvaneesta nopeudesta..
Hinta: 79.90 €
Infinity_VPS_V_.jpg&width=280&height=500

Stiga Infinity VPS V

Infinity VPS on täysin uudenlainen runko. Sisempiä käsinvalittuja vanerikerroksia on lämpökäsitelty todella tarkasti, jolloin vanerien ominaisuudet on hiottu täydellisyyteen saakka. Rungon pintaan on puolestaan käytetty Diamond Touch tekniikkaa, jolla runkoa on saatu kovetettua ja samalla nopeutettua..
Hinta: 84.90 €
Hybrid_Wood.jpg&width=280&height=500

Stiga Hybrid Wood

Hybrid Wood on Stigan nopea 9-kerroksinen puurunko, jossa kontrolliakaan ei ole unohdettu. Kun etsit itsellesi nopeaa ja jäykkää runkoa, mutta hiilikuitu ei ole sinua varten, on Stiga Hybrid Wood erinomainen vaihtoehto!
Hinta: 99.90 €
Inspira.jpg&width=280&height=500

Stiga Inspira CCF

Inspira on Stigan nopea hyökkäysrunko, jossa käytetään ensimmäistä kertaa Stigan uutta CCF (Close Core Fibre) -teknologiaa. CCF-rungoissa hiilikuitulevyjä ei aseteta rungon pinnalle, vaan syvälle heti sisimmän ydinkerroksen päälle. Lopulta runko koostuu viidestä puu- ja kahdesta hiilikuitukerroksesta..
Hinta: 194.90 €
Legacy_Carbon.jpg&width=280&height=500

Stiga Legacy Carbon

Huippu-uutuus 2020! Stiga Legacy Carbon on nopea hyökkäysrunko, joka koostuu viidestä puu- ja kahdesta hiilikuitukerroksesta. Edistyksellinen 12K hiilikuitu on kovaa ja kevyttä, mikä varmistaa räjähtävän lyöntikovuuden pitäen samalla rungon kokonaispainon kurissa (87 g ± 5 g). Abachi- ja Limba-puusta..
Hinta: 209.90 €
Defensive_pro.jpg&width=280&height=500

Stiga Defensive Pro

Stiga Defensive Pro on laadukas 7-kerroksinen puolustusrunko, jossa on mukana myös hyökkääviä ominaisuuksia. Täydellinen runko moderneille deffareille, jotka auringonvarman puolustuspelin lisäksi hyökkäävät agressiivisesti paikan saadessaan.
Runko on tehty Ruotsissa käsityönä ja suunniteltu yhteistyössä..
Hinta: 79.90 €
Rosewood_NCT_VII.jpg&width=280&height=500

Stiga Rosewood NCT VII

Rosewood NCT VII on todella nopea hyökkäysrunko, joka on samalla onnistunyt säilyttämään erinomaisen tuntuman. Rungon ihanteellinen osumakohta "sweet spot" on todella laaja, joten hyviä osumia ei voi välttää!
Valmistajan ilmoittama keskimääräinen paino: 90g Huom. Runkoa on hieman päivitettyä vuonna..
Hinta: 179.00 €
Carbonado_45.jpg&width=280&height=500

Stiga Carbonado 45

Paljon kehuttu Carbonado tuoteperhe saa jatkoa! Uusissa Carbonado 45 ja 90 rungoissa on paljon samoja huippuominaisuuksia kuin edeltäjissäänkin, vuonna 2015 julkaistuissa Carbonado 145 ja 190 rungoissa, mutta myös uutta kehitystä on tapahtunut.
Runkojen hillikuitupitoisuutta on laskettu noin kolmanneksella..
Hinta: 189.00 €