Rival_reppu_musta.jpg&width=280&height=500

Stiga Eco Rival XL musta reppu

Stiga Eco Rival XL on laadukas ja tilava musta selkäreppu. Päivittäiset treenitarvikkeet mahtuvat reppuun helposti, mutta löytyypä Rivalista myös erillinen lokero kannettavalle tietokoneellekin. Suuri koko ja lukuisat vetoketjulliset taskut tekevätkin repusta todella monikäyttöisen. Pintamateriaali..
Hinta: 54.90 €
Rival_kassi_musta.jpg&width=280&height=500

Stiga Eco Rival pelikassi

Stiga Eco Rival on laadukas ja tilava musta pelikassi. Isoon päätaskuun mahdutat helposti niin mailakotelon, tossut, pyyhkeen ja muutkin tilaa vievät tavarat. Lompakko, puhelin ja muut arvoesineet taas sujahtavat pieneen ja käteviin vetoketjullisiin taskuihin. Täydellinen valinta sekä treeneihin että..
Hinta: 74.90 €
Victas_reppu425.jpg&width=280&height=500

Victas V-425 reppu

Victasin tyylikäs, laadukas ja käytännöllinen V-425 selkäreppu.
Tilavan repun päätaskuun mahtuu runsaasti tavaraa, mutta reppu sisältää myös paljon pieniä taskuja ja yksityiskohtia, kuten mm. oman hengittävän lokeron märille vaatteille ja tossuille sekä erillisen lokeron kannettavalle tietokoneelle..
Hinta: 49.90 €
v-multibag_419-1.jpg&width=280&height=500

Victas V-421 laukku

421 on Victasin laadukas käytännöllinne laukku, joka muovautuu käyttötarkoituksen mukaan joko repuksi tai kädessä kannettavaksi laukuksi. Useat pienemmän vetoketjutaskut ovat iso plussa, kuten myös tossuille, pyyhkeelle tai käytetyille pelivaatteille löytyvä oma lokeronsa.
Hinta: 49.90 €