Mizuno_sukat.jpg&width=280&height=500

Mizuno lyhytvartiset sukat, 3-pack

Mizunon äärimmäisen laadukkaat lyhytvartiset urheilusukat hengittävät erinomaisesti ja tuntuvat mukavilta kovassakin käytössä.
Sukista on kahta erilaista värivaihtoehtoa. Toisessa kolmen parin nipussa on kaksi on valkoisia ja yksi musta pari, toisessa vaihtoehdossa taas on kolme mustaa paria...
Hinta: 19.90 €
Mizuno_pitkat_sukat.jpeg&width=280&height=500

Mizuno urheilusukat, 3-pack

Mizunon perinteiset urheilusukat. Normaalipituinen joustava varsi sekä paksu ja pehmeä pohja tekevät sukista äärimmäisen mukavat. Laadukas urheilusukka tuntuu hyvältä ja säilyy käyttökelpoisena pitkään. Pakkauksessa on kolme sukkaparia.
Hinta: 19.90 €
Hoodshirt_Ambition.jpg&width=280&height=500

Stiga Ambition huppari

Stiga on yhteistyössä ruotsalaisen ICIW-vaatevalmistajan kanssa toteuttanut uuden vaatemalliston, jonka tarkoituksena on kirkastaa ja monipuolistaa pöytätennisvaatteiden imagoa. Vaatteen on tarkotus olla tarkoitukseen sopiva olitpa sitten treeneissä, kuntosalilla, lenkillä tai vaikka kotona vapaa-aikaa..
Hinta: 69.90 €
v-hoodie_115_grau_web.jpg&width=280&height=500

Victas V-115 huppari

Victasin tyylikäs ja laadukas harmaa huppari on hyvä ja rento vaihtoehto perinteiselle verkkatakille. Hihansuun hyvät resorit eivät päästä hihoja valumaan, joten hupparissa on myös hyvä suorittaa lyöntilämmittelyä!
Hinta: 59.90 €